Staromiejskie mieszkanie A.D. 1954 - Kędziora , Andrzej (Archiwariusz Zamojski, 2003)
Artykuł ma na celu ukazanie źródła informacji jakim jest pośmiertny inwentarz. W tym celu autor przytoczył spis zdawczo-odbiorczy przedmiotów po Józefie Wojnarowskiej, z roku 1954 r.