Zamojska lista internowanych - Czubara , Krzysztof (Archiwariusz Zamojski, 2004)
Autor przedstawił środki jakich użyło Stowarzyszenie Internowanych Zamojszczyzny do odtworzenia jak najdokładniejszej liczby internowanych mieszkańców Zamojszczyzny w trakcie stanu wojennego.