55 lat Archiwum Państwowego w Zamościu - Kędziora, Andrzej (Archiwariusz Zamojski, 2005)
Lista 60 pracowników, kierowników i dyrektorów Archiwum Państwowego w Zamościu. Od powstania w 1950r. do 2005r., w którym archiwum obchodziło jubileusz 55-lecia.