Wspomnienie o Janie Jędruszczaku - Czubara , Krzysztof (Archiwariusz Zamojski, 2003)
Artykuł jest wspomnieniem o Janie Jędruszczaku, pierwszym magazynierze, woźnym i manipulancie archiwalnym Powiatowego Archiwum Państwowego w Zamościu.