Baranki na posiedzeniu Prezydium - Kędziora , Andrzej (Archiwariusz Zamojski, 2003)
Artykuł prezentuje treść protokołu z 1957r., dotyczącego podarunku dla prezydium miejskiego w Zamościu (gipsowych figurek baranka) i jego następstwa.