W Zamościu o etyce w architekturze. Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Etyczne wymiary architektury miasta. Inspiracje zamojskie, Zamość, 21 listopada 2022 roku - Polańska, Ewelina (Facta Simonidis, 2022)
W Zamościu o etyce w architekturze. Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Etyczne wymiary architektury miasta. Inspiracje zamojskie, Zamość, 21 listopada 2022 roku