Miasta – społeczne aspekty funkcjonowania, red. K. Kuć-Czajkowska, M. Sidor, Wydawnictwo UMCS, Lublin 2014, ss. 384 - Cieciora, Monika (Facta Simonidis, 2014)
Recenzja publikacji: Miasta – społeczne aspekty funkcjonowania, red. K. Kuć-Czajkowska, M. Sidor, Wydawnictwo UMCS, Lublin 2014, ss. 384