Konferencja naukowa „Wokół idei Jerzego Giedroycia”, Lublin, 22 października 2010 r. - Maguś , Wojciech (Facta Simonidis, 2011)
Sprawozdanie: Konferencja naukowa „Wokół idei Jerzego Giedroycia”, Lublin, 22 października 2010 r.