Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Interdyscyplinarnej Konferencji Naukowej „II Interdyscyplinarne Forum Prawa Medycznego Prawo i Medycyna”, Akademia Zamojska, Zamość, 10 kwietnia 2024 roku - Bubiło, Jarosław (Facta Simonidis, 2024)
.