„Rozwój Regionu Wschodniego – szanse i zagrożenia”. Konferencja naukowa, Łuków, 30-31 maja 2008 r. - Ożga, Anna (Facta Simonidis, 2009)
Sprawozdanie: „Rozwój Regionu Wschodniego – szanse i zagrożenia”. Konferencja naukowa, Łuków, 30-31 maja 2008 r.