Chil Kirszenbaum, Moje notatki z piekła. Bezkarny mord na Żydach w Mińsku Mazowieckim, Warszawa 2016, ss. 307 - Gontarek , Alicja (Studia Żydowskie. Almanach, 2016)
Recenzja publikacji: Chil Kirszenbaum, Moje notatki z piekła. Bezkarny mord na Żydach w Mińsku Mazowieckim, Warszawa 2016, ss. 307