Data publikacji : 2008-01-17

Podstawowe wymagania przepisów prawnych w zakresie dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w obszarze produkcji żywności - wstęp do HACCP. Studium przypadku szkolenia dla pracowników

Edward Kołodziejczyk



Ryszarda Chachulska






Szczegóły

Bibliografia

Statystyki

Autorzy

Pobierz pliki

PDF

Zasady cytowania

Kołodziejczyk, E., & Chachulska, R. (2008). Podstawowe wymagania przepisów prawnych w zakresie dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w obszarze produkcji żywności - wstęp do HACCP. Studium przypadku szkolenia dla pracowników. Barometr Regionalny. Analizy I Prognozy, (4 (10), 39–41. https://doi.org/10.56583/br.1611

Wskaźniki altmetryczne


Cited by / Share


Wydawca
Wydawnictwo Akademii Zamojskiej
ul. Pereca 2, 22-400 Zamość
tel.: +48 84/638 34 44;
tel. kom. +48/ 790 331 087
fax: +48 84/ 638 35 00
Uczelnia
Akademia Zamojska
ul. Pereca 2, 22-400 Zamość
tel. 84 638 34 44
fax 84 638 35 00
e-mail: rektorat@akademiazamojska.edu.pl
O platformie:
Copyright 2021 by
OJS Support and Customization by LIBCOM
Platform & workfow by OJS/PKP